Hugh Jackman újabb bőrrákja?

Hugh Jackman színész tegnap újabb képet posztolt az egyik közösségi oldalon, ezzel a felirattal: “An example of what happens when you don’t use sunscreen. Basal cell. The mildest form of cancer. PLEASE WEAR SUNSCREEN and get check ups regularly!” (Egy példa, mi történik akkor, ha nem használsz fényvédőt. Basalioma. A rák legenyhébb formája. KÉRLEK, HASZNÁLJ FÉNYVÉDŐT és rendszeresen ellenőriztesd a bőrödet!)

Egyetértek Hugh Jackman-nel: FIGYELJENEK ODA BŐRÜK EGÉSZSÉGÉRE!

A színész egy korábbi posztjában már megmutatta az orrán lévő daganatot és már akkor is aktívan kampányolt a fényvédők használata mellett. Le a kalappal! Akarom mondani: fel a kalappal! :-)

http://www.drkurolieniko.hu/2016/01/16/hugh-jackman-a-borrak-veszelyere-hivja-fel-a-figyelmet/

Hugh


Az arcán lévő basaliomái (basalioma = a bőr basalsejtes rákja) miatt többször operált Hugh Jackman egy tengerparti felvétel tanúsága szerint gondoskodik a fényvédelemről. Megjegyzem, egy szélesebb karimájú kalap szerencsésebb lenne, mert a fül nem védett, de bízzunk benne, hogy arra fényvédő krémet kent! Példamutató magatartás, követendő példa!

Hugh2


Szerző: Dr. Kuroli Enikő

A www.drkurolieniko.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesítik a szakemberrel történő személyes konzultációt és kivizsgálást, ezért kérem, minden esetben forduljon szakorvoshoz!